Sorter efter

1-12 / 93 varer

93 Produkter
 1. Trudy Kasket Kvinder
  As low as 149,95 kr.
 2. Littauer Hår accessories Kvinder
  As low as 49,95 kr.
 3. Daily Strømper Kvinder
  As low as 89,95 kr.
 4. Comfort-Mesh Strømper Kvinder
  As low as 99,95 kr.
 5. Comfort-Mesh Strømper Kvinder
  As low as 99,95 kr.
 6. Daily Strømper Kvinder
  As low as 89,95 kr.
 7. Comfort-Mesh Strømper Kvinder
  As low as 89,95 kr.
 8. Bonie Strømper Unisex
  As low as 50,00 kr.
 9. Rabia Hår accessories Kvinder
  As low as 39,95 kr.
 10. Siery Hår accessories Kvinder
  As low as 39,95 kr.
 11. Siery Hår accessories Kvinder
  As low as 39,95 kr.
 12. Rabia Hår accessories Kvinder
  As low as 39,95 kr.

1-12 / 93 varer

Accessories

Træning, hverdag og fritid er først komplette med smarte accessories! Med vores udvalg af accessories kan du fuldende dine looks, din træning og din livsstil med netop det tilbehør, du har brug for. Hos Athlecia kan du bl. a. finde de følgende accessories:

 

Tasker

Her kan du finde alt fra træningstasken til toilettasken. Med vores tasker kan du være sikker på at have alt med, som du skal bruge – uanset, om dagsordenen byder på træning, arbejde, outdoor, rejser eller fritidsaktiviteter. Slidstyrke og en praktisk opbygning er noget som vores tasker har til fælles – derudover kommer de i et smart look, der kan kombineres med alle dine outfits. 

 

Strømper

Med vores strømper får du komfort til hele dagen, og valget mellem en forskellige snit og materialer – fx sneaker socks eller mid high socks. Vores strømper består af kvalitative, bløde og åndbare materialer.

 

Yogamåtter

Vores yogamåtter kan ikke kun bruges til yoga. Brug dem til alt fra fitnesstræning, pilates, strækøvelser eller genoptræning – det er helt op til dig! Du kan også vælge mellem forskellige tykkelser så du får præcis den blødhed, skridsikkerhed og støtte, du skal bruge til din træning.

 

Badetøj og bikini

Hos Athlecia kan du finde masser af badetøj til damer – både bikinier og badedragter!

 

Huer og handsker

Vidste du, at hoved og hænder mister varmen hurtigere end andre kropsdele? Af den grund er et godt par handsker og en hue uundværlige, når dagene bliver kolde. I vores kollektion finder du huer og handsker til løbeture, fritidsaktiviteter og meget mere!

 

Kasketter

Med en smart kasket fra Athlecia kan du forene en sporty stil med vigtig solbeskyttelse. Tag dit look til løb, outdoorfitness eller hverdagen til næste niveau med en af vores kasketter.

 

Drikkeflasker

“Stay hydrated” lyder mottoet, uanset, om du træner eller takler hverdagen. Find din perfekte drikkedunk af høj kvalitet og mærk motivationen til at hydrere dig selv – hele dagen! Vores drikkeflasker og sportsflasker sidder godt i hånden og har pålidelige lukninger, så du kan tage dem med, hvor end du skal være.

 

Hårspænder og elastikker

Håret skal der også være styr på, når man dyrker sport eller bare i den travle hverdag. Med vores hårspænder og elastikker er du udstyret til alle dine stilmæssige og praktiske behov, når det gælder dit hår.