Sorter efter

1-12 / 70 varer

70 Produkter
 1. Aideny Sports-BH Kvinder
  As low as 229,95 kr.
 2. Jennie Sports-BH Kvinder
  As low as 369,95 kr.
 3. Jennie Sports-BH Kvinder
  As low as 369,95 kr.
 4. Bloom Sports-BH Kvinder
  As low as 149,95 kr.
 5. Bloom Sports-BH Kvinder
  As low as 149,95 kr.
 6. Bloom Sports-BH Kvinder
  As low as 149,95 kr.
 7. Bloom Sports-BH Kvinder
  As low as 149,95 kr.
 8. Bloom Sports-BH Kvinder
  As low as 149,95 kr.
 9. Myolie Sports-BH Kvinder
  As low as 179,95 kr.
 10. Myolie Sports-BH Kvinder
  As low as 179,95 kr.
 11. Foan Sports-BH Kvinder
  As low as 169,95 kr.
 12. Zanilia Sports-BH Kvinder
  As low as 349,95 kr.

1-12 / 70 varer

Sports-BH‘er

Med vores sports-BH‘er fra Athlecia du klar til alle slags træninger! Vores BH’er bliver fremstillet med særligt fokus på komfort, støtte og funktionalitet. Vi samarbejder med førende eksperter inden for brystbiomekanik for at sikre, at du får den bedst mulige støtte til din krop og din træning.

 

Sports-BH’er fra Athlecia findes i tre forskellige støttekategorier:

Sports-BH’er med let støtte:

Disse BH’er sidder komfortabelt og giver dig en behagelig støtte under træning med lav intensitet, såsom yoga, gåture, pilates eller golf. De er fremstillet af blødt og åndbart stof med et bredt underbrystbånd.

 

Sports-BH’er med middel støtte:

Vores medium support-BH'er giver dig optimal støtte, når din træning har en middel intensitet – fx til fitness eller styrketræning, løbeture eller cykelture. Disse BH’er består af slidstærke og fugtighedsregulerende materialer og har også brede bånd under brystet, så de sidder perfekt.

 

Sports-BH’er med høj støtte:

Disse sports-BH’er er til dig, der dyrker sportsgrene med høj intensitet, såsom crossfit, dans, løbetræning, boldspil mm. De er slidstærke, justerbare og har formede skåle, så dit bryst får den perfekte støtte. Båndet under brystet er justerbart og tætsiddende.

 

Når du vælger sports-BH, er det både træningsintensiteten og din skålstørrelse, der er afgørende – derfor skal du være opmærksom på, at du baserer dit valg på disse to parametre.

Hos Athlecia kan du finde sports-BH’er i en masse forskellige og let kombinerbare designs, der passer til ethvert træningslook og har smarte stroppedesigns, farver og mønstre. Find dine yndlingstights, toppe, shorts og træningssko frem – og kom i gang med træning, der er både effektiv og sjov!