Sorter efter

1-12 / 83 varer

83 Produkter
 1. Ruthie Bukser Kvinder
  As low as 249,95 kr.
 2. Ruthie Bukser Kvinder
  As low as 249,95 kr.
 3. Ruthie Bukser Kvinder
  As low as 249,95 kr.
 4. Amis Bukser Kvinder
  As low as 349,95 kr.
 5. Ruthie Bukser Kvinder
  As low as 249,95 kr.
 6. Ruthie Bukser Kvinder
  As low as 249,95 kr.
 7. Ruthie Shorts Kvinder
  As low as 199,95 kr.
 8. Bloom Tights Kvinder
  As low as 149,95 kr.
 9. Ruthie Shorts Kvinder
  As low as 199,95 kr.
 10. Bloom Tights Kvinder
  As low as 149,95 kr.
 11. Bloom Tights Kvinder
  As low as 149,95 kr.
 12. Bloom Tights Kvinder
  As low as 149,95 kr.

1-12 / 83 varer

Shorts og bukser

Shorts

Når der er varmt og du skal træne, løbe eller bare slappe af, så er det tid til at finde et godt par shorts frem! Athlecias shorts kommer med en masse nyttige features, der tager dine aktive dage til nye højder. 

 

Smarte og højkvalitets shorts
Hos Athlecia elsker vi bevægelsesfrihed – og det gør du sikkert også! Vores sweatshorts er perfekte til at bevæge dig frit og slappe helt af, da de er fremstillet i bløde og elastiske materialer – perfekt til hyggelige stunder derhjemme, aktive friluftseventyr eller forskellige slags træning. Athlecias alsidige designs gør det muligt at style dine shorts på en masse forskellige måder. Smarte features såsom sidelommer og en justerbar talje giver dig ekstrameget komfort.

 

Løbeshorts, korte tights og meget mere
Det er ikke kun sweatshorts, der er velegnede til sport – det er korte tights, tracksuit shorts og 2-in-1 shorts også! Korte tights er perfekte til alt fra yoga til løb og gymnastik. De sidder tæt på kroppen og støtter den med komprimerende egenskaber, så du kan få det bedste ud af din træning.

Vores luftige shorts af tracksuit-materiale er til dig, der er til mere afslappede looks og fx. skal bruge et par shorts til løb eller golf. Med åndbare og lette materialer giver de dig en særdeles komfortabel træningsoplevelse.  

Men hvis du vil forene det bedste af to verdener, så er et par 2-in-1 shorts det perfekte valg, fordi du får en kombination af tætsiddende tights og løse ydershorts. Med et par smarte 2-in-1-shorts er du mere end klar til en god løbetur!

 

Shorts fra Athlecia – det bedste valg for dig
Athlecia bestræber sig på at give dig den bedst mulige komfort. Vores shorts har en lang levetid og vi forsøger, ikke at spilde materiale under fremstillingen. Se for eksempel Athlecia styles med flatlocksyninger, der giver ekstra komfort samt mindsker materialespild. Vores shorts repræsenterer alt det gode ved activewear, også fordi de kan bruges til både sport og fritid!

 

Bukser

Sweatpants, trackpants og helt almindelige hverdagsbukser – en god buks er uden tvivl et musthave i enhver garderobe. Find dine perfekte bukser til sport, fritid og meget mere i vores udvalg fra Athlecia!

Bukser til damer – til alle livets situationer
Hos Athlecia finder du et alsidigt udbud af bukser, som du kan bruge til mange forskellige formål. Den absolute klassiker her er sweatpants: den kan ikke kun bruges til træning og løb, men også når der skal slappes af på sofaen, til gåture eller andre fritidsaktiviteter.

Når du køber sweatpants, er det en god idé at være opmærksom på egenskaber som ekstrablødt stof (fx. modal eller bomuld), eller åndbart materiale, der gør, at du altid føler dig ren og frisk. Bukser fra Athlecia findes i adskillige farver og styles, som du kan kombinere med alle dine sporty outfits. Multifunktionalitet og stil behøver ikke at udelukke hinanden – hos Athlecia danner de den perfekte powercombo.


Bukser til sport og fritid – trackpants og meget mere
Hvis løb, outdoorfitness eller anden træning er din kop te, eller hvis du gerne vil udtrykke din sporty urban stil, så er tracksuit-bukser det rigtige valg. Hos Athlecia finder du trackpants i let og åndbart materiale i et smart og simpelt design. Kombinér dem med din tracksuitjakke og vis verden, hvor god en træningsdragt kan se ud.

Athlecia står for komfort og komfortabel pasform, der betoner den kvindelige figur og sidder lige så løst eller tæt på kroppen som du har lyst til. Derfor kan du finde alt fra tætsiddende tights til løse bukser, fx sweatpants eller trackpants.

Sport, funktionalitet og stil med bukser fra Athlecia
Uanset hvilke bukser du vælger og hvordan dine planer ser ud – med Athlecia er du klar. Vores bukser giver dig smarte features såsom quick dry-teknologien, svedtransporterende egenskaber, praktiske lommer, superbløde materialer og meget mere. Vores bukser til damer er fremstillet af slidstærke materialer og med sporty designs, som du kan have på på tværs af modetendenser og kombinere med dit yndlingstøj. Med Athlecia bukser behøver du ikke konstant at købe nye bukser – det er bedre for naturen og din pengepung. Styles til en god pris og med en lang levetid – det er Athlecias bukser til damer!