Sorter efter

1-12 / 92 varer

92 Produkter
 1. Franz Tights Med Lomme
  As low as 369,95 kr.
 2. Bloom Tights Kvinder
  As low as 149,95 kr.
 3. Bloom Tights Kvinder
  As low as 149,95 kr.
 4. Bloom Tights Kvinder
  As low as 149,95 kr.
 5. Almy Shorts Kvinder
  As low as 149,97 kr. Regular Price 249,95 kr. -40%
 6. Almy Shorts Kvinder
  As low as 249,95 kr.
 7. Franz Tights Kvinder
  As low as 269,95 kr.
 8. Nagar Tights Kvinder
  As low as 249,95 kr.
 9. Nagar Tights Kvinder
  As low as 249,95 kr.
 10. Nagar Tights Kvinder
  As low as 149,97 kr. Regular Price 249,95 kr. -40%
 11. Nagar Tights Kvinder
  As low as 249,95 kr.
 12. Franz Tights Kvinder
  As low as 349,95 kr.

1-12 / 92 varer

Tights


Uanset om dagen byder på en løbetur, fitness, yoga, eller noget helt tredje, så gør det en kæmpeforskel, om du har de rigtige tights. Et par gode tights kan tage din træning til nye højder ved hjælp af masser af smarte features. Udforsk vores udvalg af tights til kvinder og find det helt perfekte par tights til dig!

 

Find de perfekte tights til træning og fritid hos Athlecia
Vores tights er fremstillet i behagelige og elastiske materialer, der sørger for, at du altid har den bedst mulige bevægelsesfrihed. Det er vigtigt at vælge tights med en god pasform – nøgleordet her er “squatproof”! Når du bevæger dig, skal dine tights sidde godt på din krop. Både en god pasform og en høj talje kan hjælpe med at holde dine tights på plads.

Åndbare og hurtigttørrende materialer giver dig en frisk fornemmelse på huden – også ved intens træning!

 

Tights med kompression og god pasform – uundgåelige når du træner
Når du køber et par yogatights, løbetights eller træningstights er det en god idé at være opmærksom på komprimerende egenskaber. Tights med kompression er tætsiddende og støtter dine muskler, din blodcirkulation, hjælper dig med at præstere bedre og øger komforten, når du træner.

 

Find tights med de helt rigtige features til dig
For at få det bedste ud af dine tights, er det værd at tjekke de forskellige funktioner og egenskaber, vores tights har at byde på. Lommer til nøgler, justerbar talje, vindtæt materiale, vandafvisende membran eller smarte meshindsatser er kun nogle af de nyttige features, du kan finde på tights fra Athlecia. Korte tights, lange tights, yogatights og løbetights til alle årstider – Athlecia har de rigtige tights til ethvert formål.

 

Topkomfortable tights fra Athlecia
Hos Athlecia vurderer vi både din komfort og ansvarlig mode højt. Vores tights til damer er fremstillet af slidstærke materialer med stor omsorg. Udover det, designer vi vores styles med en moderne og sporty stil i tankerne, som passer til forskellige modetendenser og looks. Det gør vi, så du kan få glæde af dine tights i rigtig lang tid og ikke behøver at købe nyt tøj hele tiden. Vi bruger features, der både øger din komfort og mindsker materialespild, såsom flatlocksyninger – den helt perfekte kombination!